First try

 

Om te kunnen doen wat ik voor ogen heb, was de aanschaf van wat nieuwe spullen noodzakelijk. Maar daarmee ben je er niet. Mijn motto is altijd geweest: ik ben muzikant en geen techneut. Toch heb ik de handleidingen grondig moeten bestuderen en nóg heb ik niet de indruk dat ik alles in de vingers heb.

Anyway, jullie kunnen de voortgang volgen. En schroom niet: alle kritiek is welkom!

De eerste poging is een stukje dat al jaren tekstloos op de plank ligt en wat ik voor de gelegenheid heb afgestoft om mee te oefenen.

 

First try

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s